Wednesday, December 15, 2010

Jom Berpacaran..oopsss

Assalamualaikum..

Amacam tajuk, tak boleh blah kan,hehe.. Jom Berpacaran dengan Ben Ashaari, oopss.. Sila jangan buat skandal di sini yea.. Jom kita berkenalan kembali..hehe

Sebenarnya saya nak join segmen yang di anjurkan oleh BA, 'I nak kawen dgn u yer'.. oopss, skandal lagi di sini. Maaf yea, sang isteri.. (^_^)y

Yang sebenar-benarnya ialah segmen 'I follow u yer..'

Terus ke pangkal persoalan yang haru di jawab untuk segmen ini ialah:

  1. Bila mula buat blog?
27 April 2010 - that my besday..
  1. Jumlah follower sekarang ini..
Alhamdulillah, adalah dalam 21 orang. Berkat segmen BA yang dulu
  1. Brape trafik harian
hari ni 11 je
  1. Sehari brape entri?
hari ni 2,hehe.. satu pencapaian yang baik
  1. Berikan satu blog yang best korang suka baca ..
blog HNSZLKH
 
p/s: hopefully boleh lepas & tersenarai dalam list BA

3 comments: