Friday, December 3, 2010

WAO AI NI dapat award

blog picisan camni ni pn dapat award gak ke?huhu.. ape2 pn thanks buat WC coz sudi bg award ni kt wao ai ni.. so, inilah dia award yg WC bagi,hehe..


dapat bukan sebarang dapat, ade soklan yang kena d jawab,hehe..

baiklah, kita mula kan 10 saat dari sekarang,hehe.. bajet pantas je jawab soklan..

1. Berikan satu nickname untuk pemberi award
      KakKopi,hehe.. jgn marah yek WC, ni gara2 kamu kan penggemar kopi,hehe..

2. Ucapan untuk pemberi award ini
     Terima Kasih..
     kerana jadi insan kesayangan (follower) @ WAO AI NI, dan selalu jugak komen pada entry2 AiNiey.
     Thanks jugak coz sudi berkawan dengan AiNiey, & last but not least coz sudi bagi award ni kt
     WAO AI NI

3. Berikan nama 6 artis yang di minati
    Amy Mastura, Wardina Safiyyah, Maher Zain, Anuar Zain, Yuna, Ana Raffali

4. Beri award ini kepada 10 kawan blog @ follower
    Hmm.. cam WC gak la, saya x tau nk bagi kt sape.. So, sape yg nak buat, sila amik award ni yea.. di
    alu2kan,hehe..

okesssssss.. da setel (^_^) y
 

3 comments:

  1. uit! da wat ek? hehe..tq! eh sama2..kita sama2 baru kat sini kan..oh ya nak tanya, ainiey ni umo baper? tol la WC dah pangkat makcik ngan ainey kot..sebab tu wc kadang bahasakan diri ciknor ( short form untuk makcik nor)

    ReplyDelete
  2. ahaks..
    saye baru doploss pat la ciknor,hehe..

    ReplyDelete