Sunday, November 21, 2010

Segan Dengan Insan Kesayangan Saya

Salam..
Baru dapat online selepas cuti raya seminggu, sempat lagi g cameron highland, hehe.. Nanti ada masa saya ceritakan di entri seterusnya..

"Segan Dengan Insan Kesayangan Saya".. Insan Kesayangan yang di maksudkan ialah follower saya. Terima kasih pada kalian semua, kesayangan saya. TERIMA KASIH kerana sudi follow blog saya yang x seberapa ini. Segannya saya, kalian semua dah update blog masing2, saya??huhu..

ps: Masih lagi berjinak-jinak dalam dunia blogging, harap2 kalian semua sudi membimbing saya..
pss: esok ada ujian, nak sambung study..
psss : da setel semua kerja hakiki saya, akan sambung blogwalking dan balas kunjungan insan kesayangan a.k.a my follower,hehe.. wait 4 me  (^_^) y

Sunday, November 14, 2010

JOM BERKENALAN: Khas Buat Blogger Baru


Salam perkenalan buat semua..
Pertama sekali, terima kasih pada en. BEN kerana masih lagi sudi menganjurkan  membuat segmen sebegini. Rasanya kewujudan kami, blogger2 baru seperti di alu2kan di arena blogging untuk sama2 memeriahkan alam maya ini.. (arap2 faham la ye..)


Blog WAO AI NI ini masih lagi baru, khazanah entri yang ade pun x seberapa lagi.. klu da x seberape, boleh di panggil khazanah ke??hikhik..

Anyways, SALAM PERKENALAN buat semua..
klik sini untuk tau lebih lanjut ye..

Friday, November 12, 2010

Monday, November 8, 2010

Syahadah Gadis Ateis

saya masih lagi tercari-cari buku ini. ada sape2 yg nk bagi as present,hehe..