Saturday, December 4, 2010

Sesal Dahulu Pendapatan Sesal Kemudian Tidak Berguna

Assalamualaikum semua..

Benarlah kata petah, oopss..(hehe) benarlah kata pepatah, 'Sesal dahulu pendapatan, Sesal kemudian tidak berguna'..

nak story skit nie, tadi ada pegi MAHA.. (2nd time, maklum la.. dekat jek,hehe).. ada la beli barang kat agroMAS. beli kerepek ubi kayu, da try yg tester, sedap gak. so, beli la.. sekali di offer beli 4 dpt 1 free.. hmm, murah jugak. tapi, nape la aku just amik je terus,huhu.. semua perisa ada, 5 jenis. perisa asli, kari, bbq, black pepper n pedas. padahal da rasa yang tester, black pepper sedap, tapi main hentam kromo jek amik dalam paper bag tuh.. adoyai, ape la nasib..

satu lagi, baju t-shirt.. agak murah la, but nice.. mase beli try la..
1. baju labuh paras punggung -------- pass
2. berlengan panjang ----------------  pass
so, beli lah.. sekali..........




balik bilik try pakai, alamak.. sendat cam sarung nangka la pulak (iskk..iskk.. (~_~)".. await la cheq tak try betul2 tadi,huhu..
PERINGATAN: sile ukur baju d badan sendiri sms sopim baju, walhal g sopim sndiri tuh.. bukannye tempah online,huhu..

P/S: maaf entry tidak bergambar.. camera yang abang bagi saya pegang rosak,huhu..

9 comments:

  1. nape dgn kerepek tu? lemau ker? or tak sedap perisa len2 tu?

    ReplyDelete
  2. ayyoo...lain kali kene ukur betul2 baju tu..hehe

    ReplyDelete
  3. cik nor.. kerepek tu sedap, tapi kenape la saye terus jek amik yg di offer dalam p.bag tuh..
    bile pk2 balik, knp la saya x amik blck pepper 3 + kari 2.. walhal black pepper sedap.

    ReplyDelete
  4. hik hik hik.. contohnya macam pin tudung yg mengelip2 kt kedai nampak cantik.. tp kat kat rumah dah tak cantik dah T__T

    ReplyDelete
  5. ye ke ain?? baru je plan nk cari pin tudung.. kna hati2 la nih..

    ReplyDelete
  6. yeahaa.. abam paiseh da dtg menjenguk,hehe..
    thanks yea

    fitting room?? x dop la plop kt kedai cmtuh,huhu..

    ReplyDelete