Saturday, January 8, 2011

Sorry Story..

SALAM buat semua..

Salam kemaafan dari saya.. Maaf kerana tiada ucapan tahun baru, apapun masih belum terlambat untuk buat ucapan. Boleh kan?? Jadi, 'SELAMAT TAHUN BARU 2011' dari saya..

Dibawah ni senarai alasan kenapa dah lama tak berblog,huhu..

1. Terlalu sibuk dengan tugasan yang banyak, presentation, mikro teaching, kajian tindakan, bla.. bla..
(alhamdulillah, sekarang semuanya dah siap, tinggal 1 je belum.. tunggu isnin nanti nak print then hantar..)

2. 31 Disember 2010 dalam kenangan. Gerak ke melaka sorang2, naik bas.
Tujuan:
Pergi tengok sek yang bakal menjadi dunia saya pada 24hb nanti selama 3 bulan untuk latihan praktikal.
Duk Melaka selam 3 hari 2 malam, di rumah sepupu di Kem Terendak.
Di sini juga, pengalaman pertama saya mencari remis di tepian pantai. Agak jaku sedikit di situ,huhu..
Dekat bawah ni ada gambar kulit remis yang terpilih, lepas makan saya simpan sebagai kenangan. Dalam banyak-banyak, ini yang berkenan di hati. Cantik tak??

Maaf, gambar agak kabur

 
 3. Sekarang, sibuk dengan peperiksaan akhir. Isnin ini hari pertama exam, dan hari last pada rabu. Nasib sem ni paper tak banyak sangat. Doakan saya yea.. (^_^)y

Anyways..

'SELAMAT TAHUN BARU'
2011

1 comment:

  1. welcome back Ainiey! oh..faham2! papepun selamat menempuh exam..semuga berjaya ya.

    ReplyDelete