Friday, June 18, 2010

FREE ADVERTISING??!

18-Jun-10 @16:51:25

RM0.00 Tambat hati yang tersayang dengan kata2 yang romantik dengan Madah Cinta. Pastinya menyentuh sanubari si dia.Hantar ON MC ke 28444.

Sender: 28444

Hmmm.. selalu le jugak aku dapat mesej2 macam ni, biasanya aku delete je.. Tapi kali ni, aku share je kat sini. Maklum la, sekarang kan dah ada blog. Still baru lagi nak bernafas dalam dunia blogging nie. Paling koman pun, sekali sebulan je entry aku mesti ada. Diorang ni silap target la hantar mesej2 cenggini kat aku.. Aku ni still single mingle lagi, geng Cik Bun Bun la katakan,hehe..

So, pada sape2 yang perlukan kata2 yang romantik dengan Madah Cinta, dan pastinya menyentuh sanubari si dia. Sila tekan MENU pada henset anda, pilih MESSAGES, pilih CREATE MESSAGES, dan taip ON MC, the hantar ke 28444.. Hahhaa..sistematik betul aku tolong promotekan no nie..

No comments:

Post a Comment